Melissa Wiik Kovacs til Søgne

melissa.jpg

Vi inviterer alle Søgne FK og Greipstad IL sine jenter i alderen J11-J16 år til inspirasjonsforedrag og treningsøkt ledet av den tidligere landslagsspilleren Melissa Wiik Kovacs.

Melissa begynte med fotball da hun var 14 år. Hun har vært en måljeger i Toppserien i mange år, og spilt proff i utlandet (Wolfsburg) og på landslaget til Norge (J17 til A-lag).  Melissa spiller nå i Urædd, og kjemper om opprykk og kvalik til toppserien. Hun er også trener for damelaget til Sandefjord FK. Dette er en flott mulighet for både spillere og trenere til å gjøre noe sosialt sammen på tampen av sesongen, samtidig som man kan hente litt inspirasjon fra Melissa.

Tid: 21.oktober 2017 kl 10-13 (alle møter ferdig skiftet senest kl 12)
Sted: Doorway banen. Etterpå går vi inn på klubbhuset til et lite foredrag.
Påmelding senest 13.okober. Trenere sender navn, alder og antall spillere fra laget sitt til: liseeikas@outlook.com

Ta med fotballsko, leggbeskyttere, drikkeflaske og niste.