Oppstart første-klasse-elevene

internturnering1.jpg

TIL ALLE FORELDRE OG FORESATTE TIL JENTER OG GUTTER FØDT I 2011:

Velkommen til foreldremøte på klubbhuset førstkommende tirsdag 29.august kl.18.00-19.00.

Vi trenger foreldre som trenere fra alle skolene, så her må dere hive dere rundt. Av erfaring er det godt å ha flere man kan spille på, og man må være flere som bidrar inn mot laget. Fokus skal være at barna har det gøy, og det skal lekes med ball. Dere vil få tilbud om trenerkurs etter oppstart.

Klubben ønsker eget jentelag. Jarle Olafsen er med på dette laget, men vi ønsker flere med sammen med han. Jentene starter opp treningene førstkommende mandag kl.16.30-17.30 på Toyotabanen(det nye kunstgresset bak E-39)

Ellers håper jeg vi ser mange gutte-og jente foreldre/foresatte på møtet! Setter stor pris på om dere får spredd ut dette på de forskjellige skolesidene til 2011-barna.

Ta gjerne kontakt i forkant av møtet hvis dere allerede tenker at dere kan bidra i et trenerteam.

Mvh Lise Eikås, ansvarlig for barnefotballen i klubben.
Mail: liseeikas@outlook.com