Super-tirsdag med landslagstrener

halle.JPG

Som én av 35 klubber i landet har Norges Fotballforbund (NFF) valgt ut SØGNE FK til å være Eat Move Sleep-ambassadør i 2017. Sunn livsstil hos barn og unge er én av flere ting som de utvalgte klubbene kommer til å fokusere på.

En av våre oppgaver er å arrangere en spennende Eat Move Sleep fotballcup der vi i tillegg til kampene vil lærer spillere og foreldre viktigheten av et sunt og godt kosthold, nok fysisk aktivitet og god søvn.

Fotballcupen er allerede 14 og 15 Oktober. Men før den tid varmer vi opp med en såkalt «Super-Tirsdag». Tirsdag 10 Oktober er vi så heldige å få besøk av Gunnar Halle som er Norges Landslagstrener for G-15.

Sammen med Søgne FK sitt G-15 lag skal Gunnar Halle vise hvordan man på en god måte organiserer og gjennomfører en trening, og deretter skal vi ha et lite seminar. Der vil Gunnar Halle NFF representant komme med flere fotballfaglige råd, svare på spørsmål og fortelle hvorfor vi alle vil ha glede av å etterleve tipsene i Eat Move Sleep.

Vi er stolte over å ha blitt utnevnt til Eat Move Sleep-Ambassadører, og synes det er flott av vi som klubb kan være med å sette sunn livsstil blant barn og unge på dagsordenen.

Nå håper vi du har lyst og anledning til å være til stede på «Super-tirsdagen» vår, og samtidig heie frem Søgne FK, sunne verdier og samarbeidet mellom organisert idrett, frivillighet og næringsliv til beste for kommunen vår.

Treningen starter kl 17.30 på Toyotabanen. Seminaret starter rett etter treningen.

Ang treningen kl 17.30 er alle trenere i Søgne FK inviterte til å observere økta til Gunnar Halle.

Seminaret etter treningen er for alle som vil komme.